hu
en
de
pl
ro
sk

Üdvözöljük az AIDA Apartmanház honlapján!

Apartmanházunk Hajdúszoboszló központjában, párszáz méterre a Gyógyfürdőktől, és a Mátyás király sétány forgatagától helyezkedik el, közel az autóbusz pályaudvarhoz, kertvárosi, nyugodt, csendes környezetben.

A környéken számtalan étterem és cukrászda kínálatát fedezhetik fel. A közelben kis boltok és hipermarketek is megtalálhatóak. Az AIDA Apartmanházat a csendet és nyugalmat kereső párok, családok és baráti társaságok figyelmébe ajánljuk.

A háromszintes AIDA Apartmanház 6 db különböző nagyságú /42 m2 – 65 m2/ igényesen berendezett apartmanoknak és szobáknak köszönhetően kedvelt szálláshely. Minden egységhez korszerűen berendezett fürdőszoba, hűtő, TV, WLAN Internet hozzáférés, valamint főzési lehetőséggel és konyhai felszerelésekkel ellátott amerikai-konyha tartozik.

A családias hangulatú vendégszobák teljes bútorzattal, ágyneművel és törölközőkkel felszereltek. Mindegyik apartman erkélyes. Vendégeink zárt, hűs mélygarázsban helyezhetik el gépjárműveiket. A házhoz teraszok, kerti bútorok és grillező helyekkel ellátott kert tartozik.

Az ideérkező kedves vendégek programajánlatokból és prospektusokból válogathatnak.

Pihenjen az AIDA Apartmanházban Hajdúszoboszlón,
Magyarország világhírű fürdővárosában!

Aida Apartman Hajdúszoboszló | Kapcsolat: Szilágyi János | Cím: Hajdúszoboszló, Bánomkerti utca 35. | Telefon: +36 (70) 948-4685